Multidisciplinair team

Een multidisciplinair team van gekwalificeerd personeel staat in voor een deskundige opvang en begeleiding.Verschillende disciplines (huisarts, afdelingsverantwoordelijke of verpleegkundige van de afdeling, kinesist, animator, ergotherapeute) werken nauw samen om voor de bewoner een kwaliteitsvolle zorgverlening te verlenen. Op deze manier kunnen wij een zorg op maat aanbieden, rekening houdend met de wensen en noden van de bewoners.

Interieurverzorging

Dagelijks is er een controlepoets voorzien en wekelijks wordt de kamer grondig gepoetst.

Tijdens het onderhoud wordt rekening gehouden met de privacy van de bewoner.

Activiteiten

Er staan geregeld activiteiten op het programma. Het animatieteam voorziet zowel individuele activiteiten als groepsacitiviteiten. Door middel van deze activiteiten willen wij een aangename tijdsbesteding aanbieden en de bewoners de gelegenheid geven om medebewoners te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom, ook familie en vrienden.

De bewoner krijgt maandelijks het huiskrantje "Actueel in Sint-Lucia" aangeboden. Hierin vindt hij o.a. ook de activiteitenkalender. 

Keuken

De maaltijden worden bereid in de centrale keuken in samenwerking met het cateringbedrijf Aramark. Samen staan wij garant voor een kwaliteitsvolle bereiding van dagverse maaltijden. Het zorgteam brengt de maaltijden naar de leefgroepen. Daar worden de maaltijden aan tafel opgediend.

Dieetvoeding is mogelijk op doktersvoorschrift. De diëtiste staat steeds ter beschikking om bijkomende informatie te verlenen.

Pastorale werking

Er is een aalmoezenier verbonden aan het woonzorgcentrum. De bewoner kan steeds een beroep doen op hem. Indien gewenst worden de nodige contacten gelegd met consulenten van andere levensovertuigingen.

Kapster en pedicure

Geheel vrijblijvend kunnen de bewoners een beroep doen op de kapster en pedicure die met het woonzorgcentrum samenwerken.

Was

Uw persoonlijke was (kledij en badlinnen) kan u door ons naar de wasserij laten doen.  U kan er natuurlijk ook voor kiezen deze door een familielid te laten wassen.

Beddengoed wordt door Sint-Lucia voorzien en gewassen.

 

Kamer
Leefruimte
Prijzen
Inschrijven